Sunday, September 5, 2010

Mikä on X-puolue ?

X-puolue ei ole perinteinen poliittinen puolue vaan epävirallinen järjestö, jonka tarkoituksena on poliittisen tietoisuuden edistäminen. X-puolue katsoo, että kaikki ihmiset ovat saman arvoisia, ja tämä periaate merkitsee väistämättä sitä, että kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta väkivalloin alistaa tai hallita muita ihmisiä vastoin näiden tahtoa.

X-puolue ei toimi kuten muut puolueet ja julista: "me olemme tätä mieltä" ja "nostakaan meidät valtaan, niin me hoidamme asianne". Sen sijaan X-puolue esittää logiikan ja tieteen keinoin perusteltuja näkemyksiä ihmisten käyttäytymisestä, politiikasta, moraalista, vallasta, vapaudesta, laeista ja väkivallasta. X-puolue edustaa tieteellis-poliittista maailmankatsomusta.

X-puolueen tavoitteena on paljastaa kollektiivinen harha, jonka vallassa suuri osa ihmisistä elää. Tutkimusten mukaan 90 % suomalaisista ilmoittaa kannattavansa tasa-arvoa. Kuitenkin lähes kaikki näin vastaavat ilmoittavat myös kannattavansa länsimaista demokraattista yhteiskuntajärjestelmää, poliisiorganisaatiota, armeijaa jne. jotka eivät perustu tasa-arvoon vaan erilaisten ryhmien väkivalloin ylläpidettyyn pakkovaltaan - ja demokraattisten vaalijärjestelmien kautta viime kädessä enemmistövaltaan. X-puolue haluaa esittää ihmisille faktoja, joiden valossa heidän on määriteltävä kantansa uudelleen - luovuttava jomman kumman kannattamisesta: enemmistövallan tai tasa-arvon...

No comments:

Post a Comment